Deelmobiliteit in Parkrijk

In Parkrijk is per woning één parkeerplaats per woning voorzien en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers. Om te voorzien in de mobiliteitsbehoefte worden mobiliteitspunten, zogenaamde Hely Hubs, gerealiseerd. Deze liggen op enkele centrale plekken in de wijk en op loopafstand van de woningen. Op deze verzamelpunten zijn (elektrische) deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar, die door alle bewoners van Parkrijk kunnen worden gebruikt.

De Hely Hubs stimuleren het gebruik van deelauto's en -fietsen als alternatief voor persoonlijke parkeerruimte. Daarmee dragen deze slimme vormen van deelmobiliteit bij aan de duurzaamheid én leefbaarheid van Parkrijk. We gaan slim om met energie en er is veel ruimte voor fietsers en voetgangers.

Kijk voor meer informatie over het gebruik en de bijbehorende kosten van deelauto's en - fietsen op www.hely.com/parkrijk.


De voordelen van deelmobiliteit


  • Centraal: De vervoermiddelen worden op centrale plekken in de wijk aangeboden. Je weet dus altijd waar je het vervoermiddel kunt vinden én achterlaten.


  • Samen delen: Het delen van mobiliteitsvoorzieningen verlaagt de parkeervraag en bevordert de leefbaarheid van Parkrijk. Want delen doe je samen met je buren. Dat schept een band.


  • Duurzaam: Delen in plaats van bezitten, is duurzaam. Met deelvervoer bespaar je veel CO2 en fossiele grondstoffen.


  • Flexibel: Je reist zoals je wilt: op elk moment, met een voertuig naar keuze. Neem bijvoorbeeld op een zonnige dag een elektrische fiets naar het werk of ga eropuit met de kinderen in de bakfiets.


  • Voordelig: Het gebruikstarief is all-in: geen borg, geen extra kilometerkosten en tanken is kosteloos. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.


  • Alles is geregeld: De verzekering en hulp onderweg zijn voor je geregeld. Bovendien hoef je niet om te kijken naar het onderhoud of het wassen van de voertuigen.


Parkrijk De Beuken RijswijkBuiten

“Parkrijk De Beuken, RijswijkBuiten”

Contactgegevens Parkrijk De Beuken

Olsthoorn Makelaars
Makelaar

Olsthoorn Makelaars

Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij
Makelaar

Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij